Om Rockbæk 2018-03-26T17:51:46+00:00

Om Rockbæk

ROCKBÆK er en frivillig foreningen som har til formål at være dynamo for musikkoncertafholdelser og kulturelle arrangementer i Holbæk Kommune, hvor alt overskud har til formål at støtte individuelle nye talenters muligheder og udvikling indenfor kultur og rytmisk musik samt at støtte lokale & nationale humanitære og alment velgørende initiativer.
Selvom foreningen har det mundrette og rockede navn ROCKBÆK, vil foreningen være kendetegnet ved en lyst til musikalsk mangfoldighed. ROCKBÆK vil favne mange musikgenrer – og hele tiden overraske med arrangementer med et højt ambitionsniveau.
ROCKBÆK vil med vanlig ROCKBÆK-stil arrangere kulturelle oplevelser i høj kvalitet og et glimt i øjet.

Rockbæks vision

Er at være førende for musikalske koncertafholdelser og kulturelle arrangementer, som vil skabe værdifuldt samspil for kulturen og foreningslivet samt erhvervs- og forretningslivet.

Værdifuldt samspil

Siden 2015 har ROCKBÆK involveret over 300 frivillige samt en lang række foreninger i hele Holbæk Kommune. Dette har betydet en stor fælles oplevelse for alle de frivillige, nye venskaber og i alt 350.000 kr. til foreningskasserne. Midler som er blevet brugt til fx talentarbejde og udlandsture.
ROCKBÆK har samtidig medvirkede til vækst i byens erhvervs-og handels-/natteliv. Op til koncerterne oplevede Holbæks restauranter og caféer spisende gæster fra både nær og fjern. Og da koncerterne sluttede lidt før midnat eksploderede Holbæks natteliv, så byens beværtninger blev fyldt med gæster til den lyse morgen. Efterfølgende kunne mange fortælle om en fordobling i omsætningen sammenholdt med en almindelig lørdag; og der blev ligefrem sat rekordomsætninger flere steder. Endvidere har ROCKBÆK lagt større ordrer til det lokale erhvervsliv i forbindelse med koncerten. Med andre ord har koncerterne generede  – udover omsætningen på 7,0 mio. kr. indenfor det indhegnede område på Filmtorvet og Østre Anlæg– omkring 7,5 mio. kr. til Holbæks handels- og erhvervsliv.