Om Rockbæk 2017-07-12T09:30:03+00:00

Om Rockbæk

ROCKBÆK er en frivillig foreningen som har til formål at være dynamo for musikkoncertafholdelser og kulturelle arrangementer i Holbæk Kommune, hvor alt overskud har til formål at støtte individuelle nye talenters muligheder og udvikling indenfor kultur og rytmisk musik.
Selvom foreningen har skiftet navn til det mundrette og rockede ROCKBÆK, vil foreningen fortsat være kendetegnet ved en lyst til musikalsk mangfoldighed. ROCKBÆK vil favne mange musikgenrer – og hele tiden overraske med vores arrangementer med et højt ambitionsniveau.

ROCKBÆK vil med vanlig ROCKBÆK-stil arrangere kulturelle oplevelser i høj kvalitet og et glimt i øjet..

Rockbæks vision

Er at være førende for musikalske koncertafholdelser og kulturelle arrangementer, som vil skabe værdifuldt samspil for kulturen samt erhvervs- og forretningslivet.

Værdifuldt samspil

Ved Dizzy-koncerten lørdag 13. august 2016 involverede ROCKBÆK over 300 frivillige samt en lang række foreninger i hele Holbæk Kommune. Det betød en stor fælles oplevelse, nye venskaber og i alt 100.000 kr. til foreningskasserne. Midler som nu bruges til fx talentarbejde og udlandsture.

ROCKBÆK medvirker samtidig til vækst i byens erhvervs-og handels-/natteliv. Op til koncerten oplevede Holbæks restauranter og caféer spisende gæster fra både nær og fjern. Og da Dizzy Mizz Lizzy gik af scenen lidt før midnat eksploderede Holbæks natteliv, så byens beværtninger blev fyldt med gæster til den lyse morgen. Efterfølgende kunne mange fortælle om en fordobling i omsætningen sammenholdt med en almindelig lørdag; og der blev ligefrem sat rekordomsætninger flere steder. Endvidere lagde ROCKBÆK større ordrer til det lokale erhvervsliv i forbindelse med koncerten. Med andre ord generede koncerten – udover omsætningen på 2,3 mio. kr. indenfor det indhegnede område ved KulturBiografen Frysehuset – omkring 2,2 mio. kr. til Holbæks handels- og erhvervsliv.