Støtteforening 2017-09-09T21:04:20+00:00

Støtteforening

 

ROCKBÆK STØTTEFORENING

Nu har DU muligheden for at blive medlem af Rockbæk støtteforeningen og dermed kunne være med til at sikre både livemusik og støtte til alle vores frivillige foreningsmedlemmer i Holbæk. Rockbæk er for alvor kommet på Danmarkskortet med sidste og dette års koncerter med Dizzy Mizz Lizzy, Burhan G, Rasmus Seebach og L.O.C. – og som støttemedlem kan du være med til at sikre endnu bedre betingelser for livemusikken i Holbæk fremadrettet!

For bare 75,- om året kan du som støttemedlem hjælpe Rockbæk videre – vi kvitterer med en logo-sticker til bilen eller cyklen, så du kan vise omverdnen at du ved hvordan livemusik skal opleves. Samtidig kommer du med på vores nyhedsbrev som sikrer at du får info og opdateringer før alle andre.

Det eneste du skal gøre er, at udfylde nedenstående formular og smide 75,00 kr. på Mobilepay 29 72 15 00 med din registrerede email adresse i kommentarfeltet – så får du en mailbekræftelse på medlemskab og en sticker i den rigtige postkasse.

Hvis du sidder og tænker at støttemedlem ikke er noget for dig – men stadig har lyst at støtte, så kan du benytte ovenstående Mobilepay nummer med alt hvad du måtte ønske at bidrage med!